RECENSIONER

Så glad att jag anlitade Barkarby Djurakut för bedömning av hälsoläget på min 18 åriga kattvän Var ledsen och orolig att vi nått vägs ände men fick ett fantastiskt bemötande och efter provtagningar ,utopererad trasig tand och borttagning av tandsten så är
hon hemma igen
Tack till er alla ni är fantastiska jag återkommer men hoppas det dröjer länge än

(Eva Hagström)

 

Super bra personal som var jättenoggranna och såg till att jag och katten hade det bra. Super bra bemötande till båda oss. Kommer rekommendera detta till mina nära och kära och alltid komma tillbaka om oturen är framme. Tack speciellt till vetrinären Sandra som la så mycke tid på oss och gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga.
(Milo Tollgård) 

 

Absolut underbart att ta katten hit! Trevlig och kunnig personal som gör allt för att katten ska vara bekväm. Så pass mycket att katten ville lägga sig inne hos veterinären och ta en liten tupplur ❤️
(Li Hjalmarsson)

 

Vi vill uttrycka vår djupa tacksamhet till alla anställda på Barkarby Djurakut som arbetade den 8, 9 och 19 september för deras höga professionalism, uppmärksamhet och mänskliga empati. Vi blev varmt omhändertagna i det ögonblicket då vår älskade Richie skulle avlivas och när hans urna skulle hämtas. Så mycket kärlek, empati och förståelse för vår sorg har vi aldrig kunnat förvänta oss från främmande människor. NI ÄR FANTASTISKA!!
(Irina Strukova)

 

Flexibel klinik som blixtsnabbt löste så vi fick komma in för akut vaccinering av hunden så vi kunde lämna bort honom under vår förlossning. Otroligt trevligt bemötande både för tvåbenta och fyrbenta, samt väldigt professionella - rekommenderas varmt!
(Elin Lund)

 

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Svarstiden, Tillförlitlighet


Vi kontaktade kliniken av en slump tidigt en morgon då vår ena katt mådde dåligt. Vi fick en akuttid bara några timmar senare. Fantastiskt fint och varmt bemötande av trygg och kompetent personal.

Kontinuerlig uppdatering kring status och hur han mådde under dagen. Vi fick till och med en bild skickad på vår Chilli vid ett tillfälle!
Kliniken är även certifierade för katter vilket var en extra trygghet.

Vi är glada över att vi hittat till er och vi kommer definitivt vända oss hit igen om/när det behövs. Nu har vi fått hem vår lilla kille, trött och sliten men glad att vara hemma.

Tack igen för allt, från oss, Chilli och hans kattbröder

(Stella Manavopoulou)

 

Trevligt besök! Veterinären gjorde grundlig undersökning och man kände sig verkligen sedd. Rekommenderar starkt!
(Jennifer Åhlfors)

Such a caring, helpful and trusting team. Thank you all for looking after Toto & Duke so well.

(Tamara Parker)

 

The customer service I received was excellent. We had a difficult issue to diagnose with my dog and each time I interacted with the staff and vet I found them to be kind, caring and thorough.

(Stacey Gustafson)

Fantastisk personal som verkligen sätter våra fyrbenta vänner främst och detta utan att råna folk. Rekommenderas varmt.❤

(Janne Weigle)

 

Supertrevlig personal, fina lokaler, trevlig stämning 😊 rekommenderar starkt!

(Emil Sollerman)

Googlade efter en kattklinik och hittade detta underbara ställe som vi besökte i dag. Blev varmt bemötta av supertrevlig och kunnig personal. Mycket glad att jag hittade detta ställe. De får våra varmaste rekommendationer.

(Tanja Skalin)

Trevlig och proffsig personal. Anständiga priser. Min bästa veterinärsupplevelse efter ett par decennier som djurägare.

(David Larsson)

Fantastiskt trevlig och duktig personal med fräscha och moderna lokaler! Nu vet vi på Katthotellet Villa Minnet vart vi ska vända oss för rådgivning! Tack för idag!

(Nicholas Hellström)

Bästa djursjukhus/klinik hälsar matte och Atlaz❤️🐾. Vilket bemötande och omtändertagande😃❤️

(Thess Hanson)

Rekommenderar varmt. Urgullig personal som ger proffshjälp. Äntligen ett tryggt ställe.

(Christina Tina Blom Hjärre)

Hittade detta ställe efter tips från vänner. Var där för vaccination och ID märkning med våra kattungar. Jättetrevlig personal och kattungarna fick mycket kärlek! Hit kommer vi tillbaka👍🏼

(Ida Dahlman)

Mycket nöjda med både proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen!

(Eva Bergman)

Jättetrevlig och kunnig personal! VIC-ingången är superbra! 😻👍🏻

(Hanna Filipsson)

Jättenöjda över vårt lilla besök hos Barkarby Djurakut!

(Matilda PennyLane)

 

Jag kommer aldrig gå till något annat djursjukhus! Fantastisk personal som verkligen bryr sig om såväl djuren som ägarna. Allt detta i lugna & fina lokaler! Tack för hjälpen från mig och Milo.

(Janne Weigle)


Väldigt bra bemötande, lugnt och fint!!! Återkommer när/om det behövs. Kommer att rekommendera!!

(Britta Lahti)

Bästa djurkliniken som vi varmt rekommenderar. 

(Goyo Calero)

Helt magisk personal som tog hand om våran lilla Truls på ett fantastiskt sätt. Dessutom till enorm hjälp för mig personligen då jag är nyinflyttad till Stockholm. Gav mig till och med skjuts för att hinna till jobbet i Jakobsberg! Helt fantastiska är ni. Jag, min sambo och Truls hälsar och tackar ödmjukast, och rekommenderar denna djurakut till 100%! ((Bilden fick jag skickad till mig när Truls hade piggnat på sig efter operationen).

(Fredrik Nilsson)

Helt underbar klinik med fina lokaler samt underbar och mycket duktig personal. Min Bailey var där under en dag för sövning av tandsten och dra ut två tänder. Kliniken hörde av sig under dessa timmar och det kändes otroligt bra och viktigt. Verkligen en klinik jag rekommenderar, personalen sätter alltid djuret i första hand. Bailey hälsar tack till er från Italien nu.

(Madeleine Vallek)

Jätte trevlig och kunnig personal. Fick tid snabbt. Trevliga ljusa lokaler. 
Det bästa min vovve tyckte, va att hon fick godis.

(Madeleine Jönér)

Tack för hjälpen med Toka idag, ni är bäst.

(Amelie Matsdotter Haglund)

 

Härligt ställe, trevlig och kunnig personal!

(Eva Linderoth)

Supermysig personal som tog hand om min lilla vovve på allra bästa sätt .

(Malin Lundgren)

Rekommenderar verkligen! Professionella, kunniga och förstående. Allt för att våran tik ska må så bra som möjligt.

(Petra Selander)

Snabba, proffsiga och omtänksamma! Kan verkligen rekommendera kliniken!

(Christina Bark)

Verkar kunniga och engagerade. Kort väntetid när vi var där i alla fall. När katten senare dessvärre behövde avlivas blev vi mycket vänligt och professionellt bemötta med snabb betalning och sedan fick vi komma in i ett avskilt rum direkt, det kändes bra och tryggt både för människor och katt.. Under proceduren med att låta katten somna in kände vi genuin medkänsla och vänlighet och tid till farväl. Kan varmt rekommendera Barkarby Djurakut, personalen där känns som om de arbetar med det de helst vill.

(Stefan Eriksson)